Jesperhusløbet

I 2017 afvikles løbet i forbindelse med indvielse af MTB-spor i Legind 27/8:

Lions Club Morsø, Lions Club Salling/Mors Pinen & Plagen, Jesperhus og Morsø Cykelklub lægger op til en rigtig familiefest, når den nye mountainbike rute ved Jesperhus officielt skal indvies – festligt, folkeligt og fornøjeligt. På pladsen vil der være boder med kaffe, kage, Slush Ice, sodavand, fadøl og pølser i lange baner.

Søndag 27. august 2017 tages nye mountainbike spor officielt i brug. Der er tale om 4 spor af forskellig sværhedsgrad. Sporene starter i skoven for enden af Jesperhus parkeringsplads, Legindvej 13.

”Sporarbejdet” er lavet af Frivillige fra klubberne MCK, CKMA 2003, FLUIF og Morsø Firma og Familieidræt i samarbejde med Legind Bjerge Selskabet, Morsø Kommune og Fredningsnævnet, mens Jesperhus velvilligt har lagt maskiner til og leveret nødvendigt materiale.

Alle er inviteret til indvielsen. Pladsen er åben 9.30 – ca. 15.

Kl. 10.00 klipper borgmester Hans Ejner Berthelsen den røde snor og indvier banen. Borgmesteren og Kaj Trans fra Morsø Cykelklub cykler umiddelbart herefter forrest på Den Grønne Rute, som er på ca. 3-4 km. Alle – voksne og børn – inviteres til at cykle med. Ruten kan fint klares med både mountainbike og almindelig cykel, som man selv skal medbringe. Alle børn og borgmestre, der gennemfører ruten, får en flot guldmedalje af Hugo fra Jesperhus.

Kl. 11.15 er der gratis børne MTB-løb. Løbet varer ca. en halv time. Tilmelding på dagen.

Kl. 13.00 sættes det officielle ”Jesperhus MTB løb” i gang. Der køres omgange på 2 spor med forskellig sværhedsgrad. Løbet varer ca. to timer.

Tilmelding: http://app.lap.io/event/2017-jepserhus-mtb-loebet

Spor i Legind.

Hele dagen vil der være mulighed for diverse aktiviteter, der kan gøre èn lidt klogere på mountainbike. Det foregår i telt.

Der er en børne bane, som alle børn kan prøve på enten mountainbike eller almindelig cykel. Der er mulighed for at børn kan prøve kræfter med mountainbike cykler stillet til rådighed af Fri Cykler.

Der er opsat telt med borde og bænke, hvor kaffen m.v. kan nydes.

Op til dagen sælges der lodsedler med mange flotte gevinster – bl.a. 3 mountainbike cykler fra Fri Cykler. Vinderne bliver annonceret på pladsen kl. 12.30.

Al overskud fra salg af lodsedler, mad m.v. går til børne- og ungdomsarbejde indenfor lokal mountainbike.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *