Af Kaj Kristensen Trans


Det blev en begivenhedsrig dag i skoven i Kolding. Vi var i alt 8 MTB”ere, 4 hjælpere og 6 fans afsted. Dagen startede kl 07.30 og vi var først hjemme igen ca 14 timer senere. Imellem tiden havde Daniel Lundsby vundet C-rækken, suverænt efter næsten at have ført fra start til mål. Mikael Aakmann fulgte tæt efter og sluttede på 3. pladsen som nok ville have været 2. pladsen hvis han ikke havde tabt kæden på sidste runde. Rolf Knudsen gjorde det også fint og stabilt med en 13. plads. MEN to mand fra MCK på podiet i SRAM-ligaen, uofficiel NM til Daniel og både Daniel og Mikael rykkede op og skal køre i B-rækken til årets sidste løb om tre uger i Holte. STORT TILLYKKE til begge.
I netop B-rækken, startede Thomas Thorup Andreassen, som han plejer forsigtigt ud for derefter at arbejde sig frem i feltet, men det lykkedes ikke for Thomas at komme længere frem end nr 18, mest pga rygproblemer.
Netop problemer, kom der også lidt senere i u19 for Jonas Lemvig, som styrtede alvorligt allerede på 1. omgang. De første meldinger gik på at skulderen var af led, men efter en tur på skadestuen viste det sig at være knap så alvorlig, men dog stadig en slem forslået skulder, med et forstuvet kraveben og problemer med skulderbladet. Jonas blev af samaritterne fragtet til Feed-zonen, hvor vores dygtige hjælpere Julie, Karina, Mia og Karina tog sig af ham, og Rolf meldte sig med det samme til at ledsage ham på skadestuen. FLOT arbejde af ALLE de frivillige hjælpere.
Mens det var tørvejr til de første starter, blev det regnvejret, som kom til at volde store problemer for A-feltet som startede sidst. Sporet blev meget fedtet og glat og det gjorde ikke udfordringerne mindre for vores tre lokale kørere, som i forvejen skulle op mod et meget stærkt internationalt felt med ca. 20 udlændinge, fra Schweitz, Slovakiet, Norge, Sverige, Finland, England, Tyskland og Island, som var kommet til Kolding for at hente point til verdensranglisten og til OL kval. Men det var ikke de sidste kvaler for vores drenge. Carsten Pedersen havde lidt mave kvaler og fik en dårlig start, men fik det bedre hen i løbet og fik sig kørt frem i feltet fra nr 45 til nr 33. Jesper Trans så længe ud til at skulle blive den bedst placerede fra MCK, men blev desværre ramt af en punktering, som kostede ham 5-8 placeringer, og sluttede lige efter Carsten. Det betød at Thomas Trans med stabil og godt kørsel, trods sygdom i sidste uge, som nr 31 blev bedste MCK” på dagen, som igen viste at der er en fantastisk opbakning og støtte på og omkring ”holdet”, både når det går godt og mindre godt.
MTB-licens status: Tre i A-rækken, tre i B-rækken, to i C-rækken og én i u19.
KÆFT hvor er i seje alle sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *