Information og debat

Her kan du læse noget om de generelle forhold vedr. MTB-sporten. Dvs. regler og retningslinjer, debatindlæg … og nederst på siden er der lidt om de lokale forhold.

Sådan må moutainbikere køre … (artikel i Jyllandsposten 17/9-12)

Skov- og naturstyrelsens “kodex” vedr. MTB i skovene (alt om regler og adfærd)

HUSK at i private skove (Legind f.eks.) må man ikke køre efter mørkets frembrud. Kør ikke med lys/lygter i skoven vinteraftener f.eks.

De lokale skove:

Legind skov: Klubbens MTB-udvalg har sommer/efterår 2012 forhandlet med skovens bestyrelse og Carl Nørgaard vedr. brug af skoven. Klubben er blevet informeret om, at der generelt er adgang til MTB-sport på veje og stier. Men der et par steder, hvor man ikke ønsker MTB-trafik. Det drejer sig bl.a. om kørsel bagom Sallingsund Færgekro og op herfra til stierne oppe i skoven.

Gammeløre/Højris: Denne del af skoven er generelt lukket for MTB-sport. Lillerisvej (grusvejen) er dog åben, og det er tilladt at køre over asfaltvejen og fortsætte langs diget … dog ikke helt ned til Skræppedalsvej. Jægerne i denne del af skoven accepterer kun MTB på de egentlig trafikveje.

Klubbens medlemmer skal respektere disse henstillinger og opfordres til at gøre andre MTB-udøvere opmærksom på dem. Det er vigtigt ikke at skade klubbens og sportens omdømme! Det er ikke længere en selvfølge, at vi kan køre MTB frit i skovene.

Husk også at tjekke jagttiderne i de to skove! (se menuen MTB)

Link til siden MTB Mors (bestyres af Brian Bang)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *