Kære medlem af Morsø Cykelklub

Klubaftener

Et medlemsønske, der er dukket op flere gange i år, er klubaftener med workshop og oplæg om forskellige relevante emner. Bestyrelsen synes det er en rigtig god idé og tror det kan styrke det sociale liv i klubben og give medlemmerne en masse nyttig viden, som ofte efterspørges. De to første aftener er nu planlagt. Sæt kryds i kalenderen:

  • Tirsdag 4. november kl. 19-21. Temaaften om vedligeholdelse af cyklen. To folk fra klubben (Christian Lauridsen og Stefan Øst), som har stor erfaring i at bygge og vedligeholde cykler, kommer sandsynligvis til at stå for aftenen.
  • Tirsdag 2. december kl. 19-21. Temaaften om træningsdagbøger via GPS (Garmins cykelure mv.). Der bliver fokus på brugen af computer, tablets og telefoner. Deling via Endomondo, Strada mv. og fællesskabet om træningen via de sociale netværk mv. Per Mikkelsen kommer sandsynligvis til at lede aftenen.

Klubben giver kaffe og vand/øl til disse temaaftener, og bestyrelsen håber at fortsætte med månedlige aftener henover vinteren. Forslag emner modtages gerne og har man lyst til at stå for en aften, er man meget velkommen. Selvom de ovennævnte emner har været oppe, kan de godt tages op igen, måske med fokus på mere specielle ting. Skriv til bestyrelsen via mail eller start en tråd i Facebookgruppen.

Spinning

Bestyrelsen beklager, at den traditionelle spinning i vinterhalvåret ikke er startet endnu. Vi har desværre ikke kunnet finde uddannede instruktører til hold, der kører med et fast ugentligt tidspunkt. Dette har gjort, at vi må finde alternative modeller:

  • Der kan startes faste hold op, hvis vi kan finde instruktører blandt medlemmerne. Man kan godt være flere om opgaven og aftale en turnus. Her må man lave en kalender og aftale nøgleordning mv. Meld tilbage til bestyrelsen hvis du (og evt. en makker eller to) kan tage opgaven. Vi skal blot vide hvem du/I er og tidspunkter (dag og time), opstart mv. Så koordinerer vi med roklubben og sender besked ud til alle medlemmer, slår holdet op på hjemmesiden, Facebooksiden mv. Man behøver ikke have instruktøruddannelse. Har man deltaget i spinning tidligere og har lyst til at hjælpe, rækker det.
  • Der startes et lørdags- eller søndagshold op snarest. Det bliver spinning i dagtimerne med vægt på længere intervaller og fokus på grundtræning for landevejsryttere. Her benyttes lokalet i roklubben. Tidspunkter og instruktører meddeles i uge 43.
  • Der arbejdes med et tilbud hvor klubbens medlemmer kan spinne på et lukket hold hos Fitness World. Pris og tidspunkt meddeles i uge 43.

Damolinløbet søndag

Ingen har endnu meldt sig til at hjælpe løbeklubben søndag formiddag. Bestyrelsen håber 3 medlemmer er friske, også selvom det er dagen derpå (klubfesten om lørdagen er måske ikke helt ude af kroppen). Skriv til bestyrelsen (Per Mikkelsen).

Bestyrelsen ønsker at fange det, der rør sig blandt medlemmerne … og bestyrelsen vil meget gerne have din hjælp til at skabe så gode rammer for aktiviteterne som muligt. Så skriv endelig med dine ønsker og forslag. Vi er en forening af frivillige, og bestyrelsen ønsker at positiv holdning, forståelse og kammeratskab præger arbejdet hele vejen rundt i klubben. Husk også det, når der kommenteres rundt omkring i diverse medier.

Vi skriver igen, senest i uge 43, når vi har den endelige model for spinning klar.

 

Venlig hilsen

Bestyrelsen for MCK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *