Motionscykelløbet Spar Nord Mors Rundt søndag d. 7. juli 2019

Motionsløbet Spar Nord Mors Rundt afvikles søndag den 7. juli, og start og opløb vil foregå lige som de sidste par år ved Arenaen, H.C. Ørstedsvej 15, Nykøbing Mors.

Cykelløbet er for motionister og har fire forskellige ruter. 112 km for trænede motionister, 70 km som kan gennemføres af alle motionister, samt 38 km og 25 km som kan gennemføres af både børn, unge, familier og ældre. Det er tidtagning med chip på alle ruter.

Tilmeld på Sportstiming her.

112 km ruten er løbets klassiker. Den byder på krævende strækninger på Nordmors, hvor udfordringerne og strabadserne belønnes med den flotte udsigt over fjord, landskaber og natur ved Fårtoft og Hanklit.

På 70 km ruten kan de fleste deltage uanset om man kører på racercykel eller en bedre hverdagscykel. Terrænmæssigt byder turen ikke på de samme udfordringer som den lange rute, selvom der er bakker, især ved Højriis Slot, hvor turen op igennem skoven er en udfordring, omend overkommelig.

Første halvdel af ruterne for både 38 og 25 km følger de andre ruter, bl.a. over Højris. Vi håber, at rigtig mange vil benytte lejligheden til en tur med familien i den flotte natur. Turene er ikke længere, end at de kan gennemføres af børn og ældre..

Der vil være depoter på alle distancer, og der sælges desuden drikkevarer, frugt, pølser, slik mv. i målområdet. Der er gratis kaffe og et rundstykke at starte på.

Ved start- og målområdet vil der være mulighed for omklædning og bad fra kl. 07.30.

Startider:

• 112 km kl. 10.00
  • 70 km kl. 10.30
  • 38 km kl. 10.45
  • 25 km kl. 11:00

Tilmelding online eller på dagen fra kl. 8. Vi opfordrer kraftigt til at benytte online-tilmeldingen. Det giver alle en bedre afvikling af de praktiske ting omkring start og priserne for deltagelse er lavere. Bemærk også at der ikke forefindes Dankort-automat. Dog kan vi tilbyde MobilePay. Alle får udleveret en kuvert med nummer, chip, oplysninger mv. forud for start.

Færdselsloven skal overholdes, og der skal bruges cykelhjelm. Bøjler og triudstyr er ikke tilladt.

Det er tilladt at bruge el-cykel på 25 km ruten. Ikke på andre ruter.

Der er tydelig skiltning og flagmarkering på ruten, og der vil på særligt udsatte steder være posteret politihjemmeværn. Igen i år har vi BMW Racemarshalls til at følge 112 og 70 km førerfeltet.

Efter løbet vil man kunne se resultater på skærme i målområdet og via hjemmeside. Mors Rundt har sin egen Facebook-side hvor man er velkommen til at kommentere mv.

Ruterne til Spar Nors Mors Rundt 2019 er tilgængelige på RideWithGPS.
Her kan du også inspicere højdekurver og downloade GPX filer til din cykelcomputer.

Læs en anmeldelse af løbet forrige år på Alt om Cykling.

Morsø Cykelklub

Klubben takker alle sponsorer.